Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag klarar mig igenom

 

 

Om jag klarar mig igenom
det här

Kan inte hitta dig
om du måste gå
vem kan stoppa dig nu

Vem är illusionen
vem är du i mig

med håret längs kinden

ögonen ur himlen

vitare än liljan

Hur öppnar du dig
när dagen är slut

 

Åren ruttnar
för första gången

Vill du
ta min hand
gå med mig

 

Är helt ensam

på planeten

är inte du?


Det här barnets
första steg
i ljus

 

 




Fri vers av tripto nin
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-18 01:30



Bookmark and Share


  inutimonster
rör den inte, den är otroligt bra. som den är.
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin