Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döda Änglar



Det svider
Döda änglar, ruttnar
i min mage

Det gör så ont
Ditt namn föder knivar
i min blödande barm

Jag förstår inte
Hjälp mig förstå
Ge mig chansen, att försvara
Min heder, liv

måste Andas

Tusen slag
Rödmålade knogar
trycker, slår
gräver
Dina ord

Mitt ansikte
En plågans färgskala
på en utstött canvas
Bottenlös svart

Jag förstår inte
Varför?
Sjukdomens martyr
skär tungan av sig med lögner

Mina ögon
två svullna
uttorkade pölar
Vomerar ruttna vingar
Mina en gång
leende änglar










Fri vers av Baystream
Läst 241 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-18 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt. men omfamnande prosa.
2009-09-22

  Peter Jr Eriksson
smärtar , duktigt formulerat!
2009-09-18

  etthjärtaäralltidrött
Smärtsam läsning.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream