Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOCKEYALLSVENSKAN




Nu startar året igen
hur det går
ser vi sen

Säsongen startar
får se
hur den sig artar

Jag tror
på mitt lag
varenda dag
Det blir kamp
övertramp
Tacklingar och mål
sorgedag och skål

Till sist jag vill
önska alla 14
lycka till

Fast vi är bäst
och vinner
hoppas jag
ingen försvinner


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-18 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten