Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vila

Längtande efter den

ljuva stranden, och

den varma sanden.

Att möta vilan

Tillsammans

Att omfångas av en

öm varm kram

Att promenera i

solnedgångens

ljus..

Höra havets

dån och sus.

Vill beröras

väcka känslor

till nytt liv

vilket kliv

det blir..

Låt oss beröras

av varandra

du och jag

och inga andra.




Fri vers av Margithe VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-18 17:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mjukt och fint poetat. Applåd:-)
2009-09-22

  aol
din dikt andas lever så fint så stor är kärleken
2009-09-18

  Larz Gustafsson VIP
Storslaget!
Delar verkligen denna längtan.
Att leva livet!
Det skall ju LEVAS.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP