Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka


Att vara stark
handlar inte alltid
om muskelmassa
utan lika ofta om
ett öppet hjärta,
en rak rygg.
Att kunna resa sig
då livet stjälper en
och se sitt värde,
gå därifrån
med högburet huvud
är sann styrka
som inte kräver
stora muskler.




Övriga genrer av Anna H
Läst 588 gånger
Publicerad 2004-06-17 23:41



Bookmark and Share


    Mats Almqvist
Jag känner igen det du beskriver både från händelser jag upplevt, och från tankar min pappa hade. Gamla människor haft ofta den här typen av livsinsikt, men inte bara gamla. Mognad och visdom har du fått tidigt, konstaterar jag.
2004-08-01

  Cattis Rönn
som många glömmer. Bra skrivet!
2004-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H