Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vända ryggen till


Jag vänder dig ryggen
när jag skall sova,
men när där inte finns
någon att vända ryggen
känns famnen plötsligt tom
och jag önskar du vore här.
Jag önskar jag inte vände
ryggen åt dig så ofta.
Nästa gång skall jag ta dig
i min famn och somna så,
med huvudet på din arm
och ryggen åt ensamheten.




Fri vers av Anna H
Läst 457 gånger
Publicerad 2004-06-17 23:42



Bookmark and Share


    Idun 1
Så himla vacker dikt underbar, ja vänd ryggen åt ensamheten nästa gång.
2004-06-21

  Manal
En så vacker dikt!
2004-06-21

  Hans w-art Westlund VIP
"vänder ryggen åt ensamheten" en guldkornsmening av sammansatta bokstäver
2004-06-18

  Tothem
vilken skön känsla som innfinner sig när jag läser din dikt1 Tack
2004-06-18

    Barbro. Norberg-Rönnlund
tanke i denna text, kärleksfull & insiktsfull ! Man har ju sin favoritsida att sova på MEN då och då kan man ju somna åt fel håll & "slippa" känna den
eventuella ensamheten ! Gillar denna starkt !
2004-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H