Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009


Fantasier uti natten

Jag har spraygrädde i mitt kylskåp

I fall du skulle vilja

Hälsa på någon gång.

 

Har läppglans

Som smakar vanilj

Om det skulle behaga din tunga

 

Även ett rafset

Som jag aldrig prövat

Ifall du skulle vilja se

 

En hunger och åtrå

Som skulle binda dig vid min säng

Om du skulle våga

Bli mitt

Offer.




Fri vers av Lindsy
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-19 02:56



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ensamheten kan verkligen få en att fantisera iväg.. ;)

Rolig, småerotisk och rolig vändning på slutet.. från en undergiven inbjudan till en våghalsig utmaning.
2009-09-19

  Lsk
:)


kul

dessutom väl skriven.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy