Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅR STILL




I huvet står det still
kan inte
som jag vill
tankarna
rinner inte till

Jag har fått
en hjärnsläppsfas
som hindrar
mer än LAS

Måste hitta
inspiration
nåt om mat
natur eller religion

Men just nu
står det bara still


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-19 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten