Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla farmor

Blå är hennes själ

vacker stolthet

över hennes åtagande

vilja som besitter berg

ömhet mot jorden

tacksam som ger henne liv

min farmor

som jag älskar dig




Fri vers av flickan i spann
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-19 10:11



Bookmark and Share


  Eleanor
väldigt känslosam och fin!
2009-10-19

  mare VIP
Mycket fin...
2009-09-30

  Maria T
Så vacker dikt till din
älskade farmor
2009-09-20

  ellinore
grymt bra =)
Kommentera gärna mina dikter / texter med (:
2009-09-20

  sulimaa
Fin kärleksförklaring !
2009-09-20

  Lindalou
Vilken kärleksförklaring till din farmor. Fint.
2009-09-19

  etthjärtaäralltidrött
Å, vad fint!
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann