Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas inväg är trång

 

jag är passionerad i livet,

jag är sann

om du spänner din båge med en lögn,

går ej an

ty kärlek, ömhet, äkthet,

är till gagn

och går lätt genom detta

 

nålsöga

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-19 12:24



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
alla är vi sanna inuti - i mitt hjärta och min kärlek, gäller nålsögat.

ibland utan att JAG vill eller så om du förstår....
2009-09-19

  Quasimodo
Riktigt och sant, ett eldprov för att bli !!!
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP