Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som Modellerna

 

Jag sover med pistol under kudden
med avtryckaren i dig
plöjer meningarna ur munnen
sköljer ut alla smutsiga händer mellan benen

Hon var 23 kunde inte klara av någonting mer
klippte av sig alla
vilda fingrar

Som yngre
beställde jag gärna
hemliga paket bara för att öva
på att se
vad som dolde sig inuti

När hon en höstdag
skickades in i detta liv
tunt förpackad
storögd kunde jag se
hennes hjärta
pumpa
som vore hon genomskinlig

Det är många år sen nu
och jag har inte gått många steg djupare
Jag sover med dig under kudden
och rädslan i en handling
den som är en vinnare
utan motstånd
Fastän vi blåser ut
i goda intentioner
kommer nästa slag likt en fågels, alltid vidare
På insidan

satt i rörelse

 




Fri vers av tripto nin
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-19 16:27



Bookmark and Share


  Sturesdotter
dikten tilltalar mig mycket
2009-09-21

  Ola Rydberg
bra flyt och intressant
att läsa
2009-09-20

  enjolive
Åh. Bra. Jag gillar bilden av pistolen under kudden.
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin