Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En intressant karaktär, denna....


VISIONÄREN !

Visionären !
målar upp en vision
av en fantasifull dimension
har den intensiva tron
tror , obändigt, på sin mission

Visionären
övertygar ofta flertalet
betygar inför mertalet
intygar sin realism
antyder positivism

Visionären
vill kréera
vill formera
vill planera
vill salutera !

Visionären
kan samla stora auditorium
församlas i öppna,stora rum
insamlas många ovationer
tillskansas flera miljoner

Visionären
kan grunda en revolution
med trovärdig evolution
skapa en sann sensation
tack vare suverän prestation

Visionären
en samhällsbyggare
gör det tryggare
miljön snyggare
om övertygande..........

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 324 gånger
Publicerad 2009-09-19 22:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Återfinns också i min bok (på avd BÖCKER): "EN MEGAMIX AV KARAKTÄRER""
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska