Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmör kollektör


Han bröt kraftigt
Hela tiden

Och med sin Frälsningsarme uniform
Så ”kollekterar” han
Utanför affären med sin bössa
”Ge pengar snåla djävlar
ge pengar till barnhem för fan”




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-01 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO