Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granada gå å bada eller luderkänsla 2


Skjutsa på fyllresa, Granada och 3 grabbar. Inte speciellt kul men ändå, vad gör en ensam tjej en lördagkväll. Resa runt, bli klämd på, slipper vara ensam slipper vara den tråkiga, slipper vara den utan ”uteliv”.

Hemma, hos han med Granadan igen, ”nu gör vi det”, men hon ville inte, han sa igen nu gör vi det, kyssande smekande. Pinne som står, söker och hoppas på våta lår… Vi gör det, nu låter de nästan hotfullt, kolla då säger han och för ner hennes hand, för att dra… Han börjar ta av henne blusen…

Sen, samma sak som förut men skillnad är, stående avklädning, smekningsmetoden sen, sängen.
Fram, in, på stön, glufs och jufs… 2 minuters stönande sen, samma som sist fast, inget blod, i övrigt, inget nöje heller.

Sprutandet ger ett slut, stiger upp till duschen och vätskan rinner på insidan på låren, han kommer in i duschen, hon går ut. Vi lägger oss och myser, skriker han med sin hesa röst men hon snabbkläder sej igen. Ropar hejdå, slår igen dörren och åker hem…

Så är livet kanske för luder, säger hon sig, finns det ingen man att bli kär i, med känslor och känslighet, inte bara en 2 minuters kuk, inte längre än en trumvirvel som liksom avtar snart efter sitt creshendo?

Så ludrig har hon aldrig känt sej, han ”fick” aldrig mer, fast han ville och önskade, frågade och gick an…. Men men det blev aldrig mer, inte efter 2 misslyckade och tomma första försök. Det kan man i alla fall tycka var ett vettigt beslut, det skulle ännu dröja några år innan, hon träffade en ”man”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-10-21 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO