Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tappade illusioner.....


Luderkänsla eller förlorad oskuld



Hon hade en tvärrandig
”gröngulrödvit” klänning
med tunna ränder
hennes far kallade det ”nattlinne”
Den nådde nedanför knäna
Den här dagen var hon sjuk

Men ändå
Så kom det en ”han” på besök
Så glad hon vart
En orange Granada
Med svart tak och en kåt förare
Fast de sista visste hon inte

Så de for ut en sväng
Stannade i skogen denna regniga kalla dag
De började lätt, kyssar och smek
Lek, mer smek, mer vågat
Mer ta i, på, känna sej fram
Händer under trosor…
Våt eller

Balle som står
Vill, jag vill älska viskar han i örat
Vill
Upp med ”gröngulrödvit” klänning
Ner med trosor
Ner med byxor
Fram med kuk…

In med kuk
Trycka hårt
Blött men trängt, vrångt
Gör ont
Trycka mer, kommer in
Snabba tag, flåsa, stöna
Kommer…

Blod
Blod på, ”gröngulrödvit” klänning
Blod på säte i Granada
Fan ryter han, har du aldrig gjort de förut
Fan blod på sätet, muttrar han
Hem, släppa av utanför bron
Vi ses…

In, inte visa blodet
Ombyte, tvätt i baljan innan ”mamma kommer hem”
Tvätta, skrubba, massor
Svårt att få rent
Ändå var klänningen mycket lättare att få rent
Än sinnet

Så var den tagen, oskulden
Ånger, sorg, saknad av kärlek och lust
Bara ont, tråkigt, helt utan romantik
Som att slå tän i en yxa eller nåt
Fy fan, ska aldrig knulla mer
Tänkte hon och grät
Mer inombords än utanpå…
Livet värsta antiklimax….

”det som skulle vara så vackert”
Mycket vackrare än ”blod och sperma”
På en randig klänning och Granada säte….




Fri vers av LassO
Läst 118 gånger
Publicerad 2009-10-19 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO