Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Mimmi Pigg som chef


Power up och Kalle Anka


Det kallas ”Power-Up”
Och jag skulle börja jobba där
De hade varit ihop
Hon var norska
Och de fortsatte med företaget
Efter att de separerat

De var klart
Sa han
Klart att börja sälja
Ok de kan man väl
”men kompanjonen skulle säga sitt med”
Så hon ringde och gjorde det

Jag fattade det som att de var klart
En formalitet var min uppfattning
”det är icke nåt kalleanka företag”
”vi kan inte bestäm så snart vi”
mässade hon
Ja men du låter tamejfan som Kajsa Anka
Eller Mimmi Pigg, tänkte jag
Men sa inget

Men Mimmi Pigg ringde igen
Lika träig och tråkig som sist
Helt utan humor och positivism
Jaja skitsamma jag fattade helt plötsligt
Varför han hade separerat
Han kanske inte var den kalleanka
Eller mussepigg
Som kajsa anka och mimmi pigg
Behövde

”Norgetösen du är en enda stor kisse”
(Och det menade jag med, helt och hållet)
Kissepigg och kajsatös… på norska
FY fasen… vilket surpuppshål…
Power-Down, personifierad…
Så de blev inget jobb
På kalleanka företaget….




Fri vers av LassO
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-17 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO