Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver snusk


De finns dom som säger
Att jag skriver snusk….

Då undrar man om dom läst
Nåt alls av vissa här…

Men
Jag skiter i de
Jag skriver som jag vill i alla fall…
;)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-16 10:57



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Skrivandets Frihet överflyglar ALLT annat ! Keep On, Man !
2009-12-16

    ej medlem längre
Skriv på du...
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO