Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättrådigheten


Rättrådighetens män
Och kvinnor
Slår till
Igen

Så får man inte säga
Så får man inte tycka
Så får man inte skriva
Så får man inte göra

Utmana inte rättrådigheten
De rättrådiga har patent på rätten
Om allt
Man har rätt till frihet att tycka vad man vill
Bara man tycker som dom….
”rättrådigt”




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-19 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO