Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentala kalhyggen


Skogsvårdsstyrelsen är ett mentalt kalhygge
Eller kanske mer
Intellekt lyser med sin frånvaro

H Holmberg fick avslag i både länsrätt och kammarrätt
På inrådan av de ”kallhuggna” skallarna i skogsvårdsstyrelsen:

”Skogsstyrelsen avslog hans begäran med motiveringen att
metoden inte är tilläckligt vetenskapligt prövad och inte
fungerar på svårföryngrad mark”

Metoden kallas ”plockhuggning” och innebär att man hugger ned äldre
Mogna träd och väntar på att de yngre växer till sej…

Kalhyggens verkningar däremot kan se på div fjällnära skogar, man kan
Se dom i Norge, på Island, Skottland, Irland, England. Påskön, gruvnära områden och
Överallt där busk har tagit överhand över skogen
Man behöver inte ens vetenskapligt bevisa att det är förödande
Det kan man se, med blotta ögat…

Mentala kalhyggen ger, totala kalhyggen, se bara på
”SKOGSVÅRDSSTYRELSEN”




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO