Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad förväntar man sej...



Nazistiska ”främlingsfientliga”
Personer
Finns med på listan hos Sverigedemokraterna

Men vad tusan
Sverigedemokraterna omnämns ju i alla fall
Alltid på nyheter
Med ”främlingsfientlig” som förnamn
SO whats the news?

“Hur kan ni som ”främlingsfientliga sverigedemokrater”
ta in ”främlingsfientliga f d rikspartister””?????

Usch vilken tungvrickning i det nyhetsflöde
Som sägs vara ”objektivt”




Fri vers av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-10 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO