Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ranelids rakade armar


Ranelids rakade armar

Och läppar med glans

Enligt en skräbba på expressen

Fick honom att vredgas

Över all sans

Men ok.

Han blev kändis med, förresten…

Lite godsaker kan komma med pesten…




Fri vers av LassO
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-10-01 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO