Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbande ensamhet


Att vara mobbad
Är att vara utanför
Att inte tillhöra gruppen
Att vara, ensam

Ensamhet drar till sej
Ensamhet
INGEN VÅGAR möta den ensamme
2 ensamheter möts sällan
till gemenskap

”Gruppen” den mobbande
försöker alltid förhindra
Att 2 mobbade skapar en egen grupp
Man vill alltid mobba dem i ensamhet

Gruppen som mobbar är alltid fler
Än de som mobbar
GRUPPEN av mobbare är majoritet
I vårt land…
”vårt liberala snälla land”
Med ”mobbarmajoritet”




Fri vers av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 13:00



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
såsom jag är....väl belyst, viktigt
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO