Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diodlampa


En ny diod lampa ska hålla
100 000 timmar
11,4 år
d v s om du aldrig släcker den….

Det låter väl bra
Hur lång tid tar det då att ”uppfinna”
En som brinner halva tiden
Så man får sälja dubbelt så många
I alla fall
(men knappast för halva priset)

Ett giftermål höll oftast förr
Livet ut
Idag knappast ens halva livet
Eftersom 50 % går i kras
Är det upplysning
Ned lysning
Eller avlysning

Som gör det….
Framsteg
Baksteg
Nedsteg
Eller kanske
Snedsteg
Som är den största orsaken…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger
Publicerad 2009-12-15 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO