Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena Endre


Lena Endre
Hur bär du dig åt

Du såg ut som en nymf
På Öhmans 80 tal
Och gör det fortfaramde


Hur fan kan man se ut som 25
Efter de år som obönhörligen gått…




Fri vers av LassO
Läst 158 gånger
Publicerad 2009-10-04 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO