Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+672



dignitet
är ett förvridet ord;
aska
cigaretten,
aska
efter lågor,
aska
efter döden.

flämtande
husväggar,
handflator
klistras fast
i ansikten,
magar, system,
ord och displayer.

du är
lättdrucken.
du är
nedbruten.
att sträcka ut sig
på badrumsgolvet,
låtsas tillhöra
någon annan
och blånaderna som
far
gav
har aldrig mörkats.






Fri vers av georgevillintedö
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö