Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn docka brinn


under dina broar
på väggen bortom sorgen
hörde jag din viskning

brinn docka brinn

rummets skymning växte
och myrors lidelse letade sig fram
i ett på nytt uppvaknande

när du rörde dig
mot hennes oljemålade rygg
med vörda avspeglad i harm

och i gråten spreds skammen
då hon antändes
i cirkelns mitt rämnade din tillkomst

rummet blev ett med minnena
en återkastad livslåga
av glöd i efterspelets återskall

under dina broar
på väggen bortom sorgen
hörde jag din viskning

brinn docka brinn

brinn




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 633 gånger
Publicerad 2005-10-12 08:45



Bookmark and Share


  Annelie E.B
det var en jättebra dikt som du skrev!
2005-10-28

    Sandra Odhage
Du dkriver riktigt bra.. Gillar dina dikter!

//Sandra
2005-10-19

  Tovo
riktigt bra! =)
2005-10-19

  madinsane
och den onda dockan brann (jag, that is)
2005-10-14

  madinsane
jag säger som hades is rising brukar säga.. sjuuuukt snyggt!
2005-10-12

  swimsus@gmail.com
Varför tänker jag Twin Peaks..? Hm..skumt..men det gör jag..kusligt skrivet med effektfullt behandlade upprepningar & skickliga ord man inte ser användas så ofta..
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP