Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funnit eller inte


Har du funnit


det


rätte snöret....



Eller letar du fortfarande..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO