Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, tänk om........, ett poetiskt GPS (för dem som vill göra "resan")


En Bestseller !

Den är bara bäst !
Helt formidabel
Oacceptabel och
ämabel
Komfortabel

Helt utan svagheter
Inga deformationszoner
Inga föraktligheter
avsaknad av
förtretligheter
späckad med
trevligheter

Sagolikt illustrativ
Förtjänstfullt
informativ
Översvallande
positiv
Befallande och
kognitiv

Sensibel mysticism
Frapperande
nihilism
Frenetisk intrig
appellerande till
en schism

Verbal perfektionism
Deistisk filosofi
Serial antagonism
Ateistisk demagogi

Pandemisk komik
kan vara lätt antik
skapa kul panik
sätta bra rubrik


Med denna mixtur
är Din Lycka gjord
ett bra partitur
så är Du STOR !!!!!!!!!!.....

---





Fri vers av Mats Henricson
Läst 143 gånger
Publicerad 2009-09-21 10:10



Bookmark and Share


  ellinore
grymt bra skrivit :]
äkta poesi.
läs & kommentera gäna mina texter/dikter
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska