Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häger


kring handleden
hänger
en liten vit identitet. ett fragment av ett fragment.
skallrar och skvallrar
oändligt precist om organ
som omorganiseras
i skal och skuld. även du måste äta.
ben som viker och
huden spricker. fågelbarn nedanför
stuprännan.
kol för ögon. lille vännen
lämnar livet.




Fri vers av georgevillintedö
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

georgevillintedö