Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte helt utan Rim och Reson

 

 

Det var en gång

en liten man

som hade lång

det hade han

På sin balkong

han sig befann

bak ful kalsong

med kön som brann

gick han igång

och saven rann

längs hans batong

jojo minsann

Det var ett tvång

det kände han

var ny säsong

vår lilla man

Hans fru Susanne

som var för trång

drog till Taiwan

i gul sarong

Så där står han

i fågelsång

vår lilla man

med synen lång

För frugan ´svann

fann liten stång

på mindre man

sedär - so long!

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 471 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-21 21:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig humor när den är som bäst!
2020-04-19

    Erika H
Jag bara ler och nickar gillande.
Skönt med en text som är kul. Med rim och allt.
Du kan du...
2009-09-21

  peter markurth
gillar
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol