Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I betydelsen "rundgång" eller "fastnat i gamla lagrar..." , poetar , lite "testamentligt"..........


Utläst !?

Utläst ?
Avsnäst ?
Pest ?

Utläst !
Ledan överfaller e´n
Förledande
Nedlåtande
Nedvärderande

Utläst ?
Stampar
på samma
plätt
Står och
trampar

Utläst ?
Passerad ?
Utrangerad ?
Urmodig ?
Föråldrad ?

Utläst !
Tjatande
i gamla hjulspår
Frånkörd med
Ljusår !?
Tjurig , gammal
stofil
kan DU
låta bli (?)
att....
lägga Dig i ?

Näe........
sorry !

Kan INTE !
VILL INTE !
SKA INTE !

Hopplöst fall ?!
Imorgon.....
Nya "skall" (!)

"That´s me, U know, Take it or leave it !"

-----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska