Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love at first sight eller hur var det nu igen....tack för inspirationen;))


oväntat....

Du visste så väl
hur du skulle göra
för att få mig
att falla

och föll
det gjorde jag

så lätt


och gör det
gärna
om och om igen

med dig

för dig

Du har gett mig
så mycket

leenden

skratt

tankar

funderingar

känslor
som jag inte
hade väntat mig
men som nu
känns så bra

underbara
och
självklara

som om det var
vi
redan
den första gången

Jag vet inte
så mycket
men jag vet
att du är

värd

all väntan och
längtan
och
kalla långa
nätter
och rastlösa
dagar

det förflutna

du ger mig
inspiration
och lust
att leva
och älska

i nuet

och snart
kryper jag in
i din famn....




Fri vers av firefire
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-21 23:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
goseskön skrivelse som man flyter med i
2009-09-21
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire