Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontanskrivning med morgontrötta ögon, om nattens dröm.


Jag drömde om dig igen

 

 

 

vet du
jag drömde om dig i natt
stämningen var spänd
vi sa inte mycket först

"hej det var inte igår
hur mår du, vilket fint väder vi har
har du klippt ditt hår"

var allt vi sa
innan tystnaden tog plats
mellan oss

sedan hände det
jag bröt isen
med ett fånigt skämt
du skrattade och log mot mig
och jag smälte för dig igen

du frågade mig varför det blivit såhär
jag sa att jag själv inte förstod
sedan satte du dig i mitt knä
och alla celler i min kropp som jag trodde hade dött
vaknade till liv

med dina andetag, hjärtslag
får du mig att leva igen
den är så underbar, känslan du ger
och du får mig att vilja älska dig mer

våra ögon slog gnistor
när två törstande blickar mötte varann
jag ville kyssa dig och hålla din hand

men jag kunde inte
för jag vaknade och du försvann
kvar låg jag i min säng
vred och vände mig
ville somna om igen

snälla någon
ta mig tillbaka
till flickan med ängla ögonen

lämna mig inte ensam med mig själv

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 990 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-09-22 10:30



Bookmark and Share


    Sara92
det borde finnas en Applåder knapp, applåd om och om igen!:)

Delen som fick mig att fasna mest var.. .. kan inte riktigt väljaXD Hela dikten var bra och väldigt verklighets trogen, hur många gånger har man inte möt denna situation i verkligheten?
2009-09-26

    Roland Johansson
Applådfunktionen verkade krångla, så jag får väl skriva nåt istället :)
Helt fantastisk text! Hur ofta har man inte upplevt det du skriver... Frågan är om man ska bli glad för att man får så underbara drömmar, eller bli arg för att det inte var verkligt?
2009-09-26

    lonelynights
det här var den bästa dikten jag har läst på mycket mycket länge
2009-09-25

  Blue-star
Vackert...
2009-09-23

  Lindsy
Mmm.. Det är jobbigt att vakna ur drömmar man helst vill vara kvar i.
Väldigt fint skrivet.
2009-09-22

  Izabelle Holmgren
Detta är raden som verkligen tog tag i mig även om texten i sig självt är väldigt gripande.

"och alla celler i min kropp som jag trodde hade dött
vaknade till liv".

Det beskriver verkligen hur det är att bli kär. Underbart. :)
2009-09-22

    ej medlem längre
Mycket vackert och ömt skrivet!
2009-09-22

  aliCe*
Så himla fin
2009-09-22

    M.ily
underbart :)
2009-09-22

    Emma&Frida
Fy vad fint! Vet inte alls vad jag ska säga, allt var hur bra och fint som helst!
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP