Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetar kring detta...., lite "Kampvers"......


"Ekonomi-Syndromet !"

Money Talks !
Styr och ställer
Alltid Först
när det gäller

Money Talks !
Slår Miljön
på fingrarna
Miljömötena
bara Teater
Mr Dollar
styr ALLA timmarna
Utsläppsrätter
Olater !

Money Talks !
Aktiekaparnas Jakt !
På Humanism , en Slakt !
I Förening , Intakt
Mot Folket, Förakt !

Money Talks !
Ska vi bara
Observera ?
Ska vi behöva
Tåla Mera ?
NEJ !
Uppgiften Utopisk , ja
Chansen Mikroskopisk, tja
Men VI ÄR MILJONER
som Drabbas !
Var Dag !
Var Timme !
Var Minut !
Var Sekund !
Vi får INTE Resignera !
Vi MÅSTE Reagera !
Vi ska INTE Stagnera ! .....

----








Fri vers av Mats Henricson
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska