Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden - Lyssnanden

 

tystnaden är

      en plats för lyssnanden

 

 

ett rede

      för gro

 

 

en fjäderlätt sanning, färdas lätt

 

     strös för vinden

 

      in till mitt hjärta

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 21:39



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker poesi; njutbar läsning; tycker mycket om för dess fjäderlätta språkbruk, dess lyhörda tystnad ...
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP