Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse



Tappar bort mig själv
mellan allt det jag måste
göra och vara.




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 668 gånger
Publicerad 2005-10-12 10:46



Bookmark and Share


  Smultris
Jo nog känner man igen sig i denna dikt.... Bra framfört...
2005-10-22

  Teresia Ridell
Känner igen den känslan att förlora sig själv i alla måsten, alla tvång. Bra !
2005-10-12

  Daniel_78 VIP
lägger dessa minnesvärda ord i en ask och sparar!
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H