Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta högervridna fenomen , framsprungen ur den fattiga Södern, de gamla sydstaterna, lever i en högerextrem overklighet......


Redneck !

Redneck !
Kan du ens läsa
annat än porrblaskor
och negrer
du snäsa
vill kväsa
Brorsan i Klanen:
"Ge Negron bananen !"

Bor i en husvagn
fattig som fan
jobbar på fälten
hela varma da´n

Röstade på Bush
säker republikan
Obama, usch
den svarte f-n (!)

Kanske kör
en gammal van
rostig
och dan
frugan hon drog
morsan hon dog

Redneck !
Egentligen synd
om dej
för du fattar
nothin´
men att bry
sej
hjälper bara
nothi´n

Du är skiträdd
för "The Reds"
or
"commies"
de är "bad"

ALLT statligt
är RÖTT
Privat är ,
för dej,
av Gud
Återfött ..

Kanske Du
i kyrkan går
och för "Ma"
fäll´en tår

För Mänska
är Du, trots allt
fast Du ,ofta,
tänker , som
Lucifer (¤)
anbefallt.....................

--

(¤)=Lucifer : Ett namn på Hin Onde eller Satan..




Fri vers av Mats Henricson
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra.. Jag slutar inte imponeras av dig..

Men jag måste få säga att rednecks har tagit ett steg längre än alla andra på en viss punkt. De vågar stå för sin sak, vara sig själv, och få skit för det av hela resten av världen, utan att bry sig eller ge upp för det.. och det är jävligt starkt... Det ska dem ha liite respekt för, trots allt.
2009-09-23

  Morfeus
Eld med eld var det ja?
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska