Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet

Vad är skönhet?

Ett yttre skal kan
blända med sin
skönhet. Men vad
finns bakom detta
skal?
Det är vad som är
intressant. Finns djup,
intelligens, empati,
omtanke och kärlek
till människorna.

Eller finns egoism,
känslokyla, sarkasm,
narcisism och våld när
de visar sitt rätta jag
bakom den vackra
fasaden.

Jag tror på mänskligheten.
De goda övervinner alltid
ondskan. Detta känner jag
i djupet av min själ.

De goda utstrålar en inre skönhet
som alltid vinner i längden, oavsett
det yttre skalet.




Fri vers av Idun 1
Läst 428 gånger
Publicerad 2004-06-18 10:10



Bookmark and Share


  Roger VIP
xå på det goda. Oftast tror även jag att det goda övervinner det onda i längden, men ibland...blir jag rädd. Det du skriver inger hopp! Bra - Tack för det!
2004-06-18

  reback
..måste få segra/övervinna ondskan. Det finns inget annat !! Heja dig !
2004-06-18

  Cattis Rönn
kommer bara innifrån tycker jag...utsidans skönhet är bara för dom som är blinda i själen...väldigt bra och välskrivet av dig!
2004-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1