Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det började i USA, stora sammanslutningar, slutna sällskap av politiker och multinationella ledare fattar Hemliga Beslut ,ofta med Världsomfattande Konsekvenser, skaldar kring detta...


"PRIVATDEMOKRATIN !"

Privatdemokratin
erövrar världen
hotar många värden
ger näring åt
"den Onda Härden"
Förbålt Uppsåt
Maktfullkomlighet
Vrålsvårt
att komma åt
I Hemlighet

Privatdemokratin
givetvis
de Rikas
Paradis
På Intet vis
ges nå´n
"folklig spis"
Möjligen Smulor
från
Kapitalets Bord
vid Protest, Kulor
I Värsta fall, MORD (!)

Privatdemokratin
ALLA med Makt
är med:
Obama, Brown
Bildt ,till och
med
Men DET vill
DE ,aldrig
vidimera
DE nekar till
att det
visera
Och, Bevisen
och Besluten
framkommer
EJ
för "församlingen"
är "Sluten"..............

Privatdemokratin
Ett STORT HOT
mot VÅR VÄRLD
mot VÅR FRIHET
mot ALLT ,som
Vi
håller KÄRT !


----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 09:39



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Här i Europa finns den s k "Bilderbergskonferensen" , hemligt värre, när jag googlade om denna konferens hittade jag bara en oförarglig och intetssägande dagboksanteckning från Carl Bildt (2008) och en (ironisk ?) "motion" från Ian Wachtmeister Om "Obligatoriska Hjälmar i badrummen" (11.5 2009) ! Inget officiellt ALLS ! Det säger väl det mesta om HUR SUSPEKT detta är !!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska