Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är inte lätt........


Politisk Humor !

Varför får inte jag vara RIK och "leka" FREDsmäklare när FRED-RIK Reinfeldt får?

Varför får inte jag, helst, GIVA ARBETena till "Lägstbjudande"
ARBETssökande när Svenska ARBETSGIVAREföreningen får?

Varför får inte jag VAN-styra och VAN-helga Arbetarrörelsen när VANja får ?

Varför får inte jag DEMOlera Socialismen när SocialDEMOkraterna får det ?

Du, Mats Odell, Du GLÖMDE ett "SKITBRA" Privatiseringsobjekt :
PRIVATISERA DEMOKRATIN !

----




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 11:37



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Här leker du med orden och får till så här läckra grejer - nog är det väl en himla tur att politik kan vara humoristisk också - oftast vill man ju gråta åt allt elände regeringen står bakom - men du Mats ser till att jag får skratta gott. TACK!!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska