Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haki original


Hakis VD ja d v s det som de själva gärna kallade ”originalhaki” skulle handla strumpor, det fanns 2 likadana sorter som han gillade. Det ena var ett ”original” som expediten sa och det andra var således en ”kopia”

VD på originalhaki kunde bara inte ta nåt annat än original, fast den var mer än dubbelt så dyr. Det var som om expediten visste, vilken hon hade att göra med….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-27 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO