Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haki och spionen


Haki har en ”säljare” som är spion, han är ställningsbranchens egen ”lilla 007”. Han heter Lasse och hans farsa hade ett ställningsföretag, han har det inreggat ännu, allt för att få information av andra, nya märken. Priser, ägare o s v…

Sen ringer han gärna lägger fram en väl inarbetad story, talar om ett ”stort jobb” där han behöver mycket ställning, allt för att få ett bra pris på offerten. Så kollar Haki av alla sina konkurrenter gör sitt bästa för att få ett riktigt underlag.

Spionen Lasse med falska firman har således en "viktig" funktion och åtnjuter sina chefers ”högsta aktning”, även om han egentligen inte är alltför smart. Bara fräck… och ”falska firman” överlever på luftfakturor till Haki för sina kostnader med att spana av alla andra. (skulle inte förvåna om han hade mörka glasögon och svart portfölj, med revolvrar och pengar i dolda fack….)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger
Publicerad 2010-12-27 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO