Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlust och höstkollision


Den sista veden
Slängs i högar
Sista gräset
Klipps

Sista utegrejorna
Göms under plast
Presenning eller i uthuset
Sista delen av sommaren
Det ska bli höst

Men idag känns de inte
Det blåser varma vindar
Det är som vår i luften
Ska de verkligen bli kallt, nu
Ska de bli vinter, nu

Vi får väl se
De känns inte så
Det enda som talar om höst är den lågt stående solen
Och de gula löven som ökar i omfattning
Vi vill ha, sommar igen, nu, omgående
Sommar, sol, ledighet och bad
Lättklädda damer som lyfter ens sinne
Tillbaks till tonåren eller nåt
Ibland…

Fast man tror sej vara
En vuxen man
Man borde kanske inte tänka så
Man fasen… ett par härligt bruna lår
Och vind som leker med korta kjolar
Fasen… liv, kyss mej
Kropp, du lever än, känner jag
Kvinna, ta mej för tusan….

Om så kurande framför brasan i höstmörkret….
Med vår i sinnet…
Och sommar under skinnet…




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-01 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO