Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REA i Spanien


Nu säljs maskiner på REA
I Spanien
På samma sätt som de såldes i vårt land
1992-94

Och precis på samma sätt så hade det föregåtts av
En sjuk finansmarknad
Som trissat upp priser
Men nu är det auktioner som gäller
Maskiner går för spottstyver…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-27 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO