Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statskuppen 63


Statskuppen november 1963
En sammansvärjning av stora mått
Men med, vissa frågetecken
Annars kanske den mest lyckade statskupp som gjorts
Och mitt framför kamerorna
Mitt framför världens TV publik

Av alla fashinerande teorier så undrar man kanske mest
Över den ”magiska kulan”
En kula som orsakar 8 skottsår
Och omständigheten att så många
Vittnen dött, så nära efter att de yppat något
Tystnaden råder, än verkar de som

Långt efter att CIA bytt chefer många ggr
Långt efter Hoovers död
Ligger ännu en dimma över hela historien
En regerings dimridå
Den regering som stal makten

Kanske sanningen inte kommer fram
Förrän 2038….
Efter 75 års hemligstämpling
En hel, lång, mans livs ålder
Barnbarnen till de som upplevde det
Kanske får se… sanningen..




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 14:55



Bookmark and Share


  LassO
sanningen vet vi inte, men vi vet att det vi hittills hört, inte är sant
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO