Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inflygning av krigare


Tänk er att
Det skulle flygas in 10 miljoner
Amerikaner, ja eller ryssar
Till vårt land
Och kriga

Så var det i Indokina på 60 och 70 talet
De värsta var nog förutom att befolkningen
Inte ville ha dom där
Så ville oftast inte heller amerikanerna
Vara där…

De skickades dit av de ”höga herrarna”
De som först gjorde sin statskupp
Sånt kallas förräderi
Innan de startade kriget
Hellre än att lyssna på de svaga i samhället
Så sökte man ett annat, att kriga i…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-28 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO