Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du....

du får mig att le
och jag glömmer
allt
runtomkring

bara
du och jag

och du får mig
att darra

och hjärtat slår
dubbelslag

det ekar
i mitt inre
och gör mig
varm...mjuk

känner
sköna känslor

och fast jag
inte visar
vet du så väl
att jag vill
ha dig

på samma sätt
som jag

känner

din kärlek

din eviga längtan
efter mer
och jag lever
för att
ge dig allt

får jag ge
dig allt
du någonsin
drömt om?

det är allt jag
drömmer om...



i detta nu
ser jag så oss
på en mjuk fäll

framför en varm
sprakande brasa

med all tid i
världen
för varandra....

glömda är
bekymmer
funderingar
tidsbrist
och andra
saker vi
skyllt på

i vår rädsla
för den

rena

äkta

kärlek

som bubblar

pyser

växer

och drar oss med
dit vi
aldrig förr
satt våra fötter...

...paradiset
på jorden

för mig

är alla ställen
där du och jag
är
tillsammans....




Fri vers av firefire
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-23 22:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
känslofyllda värmeord i rakt fallande skön ton
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire