Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skaldar om aviserade ytterligare besparingar inom våra skolor.....


Spoliera INTE Vår Framtid - BARNEN !

Spara på Barnen
ett korkat Slöseri

Spara på Barnen
Idiotiskt förröder Ni
Vår Framtids
Hopp
för ett ljumt
"Budget-dopp"

Att spara på Barnen
är ,enbart, Förstörande
och Upprörande
och Vederbörande
som står bakom
dessa beslut
ur Politiken
skulle UT !

KvasiEkonomer
BeräkningsProgromer
DomedagsPrognoser
Vi ,ILSKNA, detta åser (!)
Kan EJ acceptera´t
Vill EJ alls så ha´t
fylls av harm,ja,
Nästan Hat !

Det på Detta
måste bli
STOPP
annars Politiker
får Ni ,snart,
en "PROPP" !
Ni provocerar fram
REVOLTER !
Med era "Cirkuskonster" !
för VI Tror EJ på Era Beräkningar !
DE framkallar Blott KRÄKNINGAR !
Mer PENGAR till Skolorna !
DE FINNS !
Det är ju VI som "står för fiolerna"
Av SKATTEN de utvinns !
Så HÖJ då Litegrann !
Till SKOLAN ska det GÅ !
DÅ man Utvann
ETT PLUS och slapp
"allt schå" !


--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-24 09:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Om det satsas
på barnen när de
är små och växer
upp och blir stora
då kommer vinsten
fördel för barnen
ja för alla, annars
blir vi förlorare alla...
2009-09-24

  Larz Gustafsson VIP
ALL politik framkallar kräkningar.
2009-09-24

  Junitvillingen
I högsta grad märkligt att det alltid finns pengar för långt mer oviktiga investeringar - men när det handlar om skola och vård, då dras svångremmen åt. Barn och gamla blir hårdast drabbade och det är så tokfel det kan bli!! BRA att du skriver om detta, ska visa texten för min man när han kommer hem från älgjakten om några dagar. Han jobbar politiskt inom Vänstern och är mkt aktiv. Han har läst flera av dina tidigare texter och applåderar dem friskt - "he really likes you"!!;-))
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska