Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevd..., 70-tal...


När jag mötte en Ängel !

Hon kom från det karga Finland
hon gjorde allt för mej
hon svek mej aldrig
hon levde för mej

Jag reste långt bort
hon kom till mej
hon ställde upp för mej
älskade med mej
delade mej med andra
fast hon borde mej klandra
men hon bara log
och sa´: Jag älskar dej !

Mariann
var hennes namn
hon fanns där för mej
om jag ringde
kom hon till mej
aldrig hon sa´
ett hårt ord till mej
fast jag svek
sa´hon alltid:
Jag älskar dej, Matti !

Sedan flytta hon
till Danmark
hon skrev
jag skrev
hon skrev igen
jag glömde
hon skrev igen
jag annat skönjde
och henne glömde
Mitt Livs Misstag
för hon
var Min Ängel
i trista lägen
hon var min Ängel
hade lett mig
in på
Den Rätta Vägen !....

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-24 23:02



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Du antog utmaningen (ja du var ju "så illa tvungen" eftersom jag vann din tävling hihi!;-)!! Och så himlans berörande du poetar om ängeln du mötte...glädje blandas med vemod och saknad...jag "sugs in" i texten, blir berörd in på djupet...läser, tycker om, fäller en tår...Tycker mig också ha upptäckt en ny sida hos dig i och med denna läsning...skriv fler dikter i samma stil, du KAN det ju!!:-)) Din änglatext får godkänt och mer därtill - BRAVO Mats:-)
2009-09-25

  Havsbris
Hmmmmm

vad glad och
ledsen blev jag
nu samtidigt
;o) ;o(

och vet du vad,
jag hittade min
ängel kommer
från Finland med,
men hoppas min
vän att slutet inte
finnas eller blir
lyckligare ...För
min och allas
skull, är jag bra
så alla blir

ahhahahhahhah
Pusssssssssssss
och tack!!!
2009-09-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh att läsa om
det, som var det
i en tar... Gott att
Du har mött ett
sådant "lyft" men
jag anar ett snyft!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska