Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina Tio hudfärgade penslar



Vattenfärger, genomskinligt blått
Blodröd akvarell
Svarta droppar, faller tungt. Likt olja
på min nakna kropp
Tio hudfärgade penslar
Dina händer målar
oförglömliga minnen, du viskar
Dina ögon glöder

inte skulle Du lämna mig?

Du smeker min kind
stryker mörklila, runt mitt öga
Dina kyssar likt silikon, du kysser så hårt
mina läppar dubbelt så stora, du målade mig rubiner
kärleksfullt röda
Du vill mig bara väl, förklarar med ord
din svarta olja
Utsmetad i en handflata, din fot kittlar
min mage, du fyller på med mera färg
doppar dina penslar
Medan jag hysteriskt skrattar
ropar mellan bloddränkta tårar


SNÄLLA SLUTA









Fri vers av Baystream
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-25 08:46



Bookmark and Share


  blaite
fan du e nästan i klass med mig haha
..nerå skitvackert..
2009-09-25

  Christin Lederman VIP
Snyggt skrivet!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream